Wellness
hieronnat ja vartalohoidot

Tervetuloa rentoutumaan!

Kasvolymfa
Nestekiertoa vilkastuttava rentouttava lymfaterapia eli lymfahieronta käsin. Hoitoalueena pää (erityisesti kasvot), niska, kaula, rintakehä ja käsivarret. (Kirjoita Viesti-kenttään jos tarvitset kauneusleikkauksen ennen/jälkeen "kirurginen lymfahoito".)
Käyntiaika 45 min ovh 60 €. Vartalolymfaan yhdistettynä lyhyempi kasvolymfa 45 €.

Vartalolymfa
Lymfahieronta on kevyttä, pumppaavaa hierontaa iholle. Vartalon lymfahieronta tuo helpotusta mm. turvotukseen, selluliittiin, erilaisiin iho-ongelmiin. lihasjännityksiin ja stressistä johtuviin univaikeuksiin. Vaihtohtoina ovat manuaalinen lymfa ja koneellinen lymfa. Hinta 68 €. 

Selluliittihoito vartalon ongelmakohtiin

Keskitymme selluliittihoidoissa kuona-aineiden poistoon ihonalaiskudoksesta. Tieteellisten tutkimusten mukaan lymfanestekiertoa aktivoi tehokkaasti interferenssivirta ja punainen LED-valoterapia. Hoitojakso suunnitellaan yksilöllisesti. Esim. 10 käynnin hoitojakso näkyviin tuloksiin 800 € (á 80 €). Kivuton, miellyttävä ja tehokas täsmähoito. Voit varata ajan myös veloituksettomaan konsultaatioon missä saat hoitosuunnitelman - kirjoita viestikenttään "konsultaatiokäynti".


Stress relief rentoutushoito hieronnalla
Rentouttava vartalon hierontakäsittely joka sisältää ihon hoidon: miellyttävän kuivaharjakuorinnan ja luomumanteliöljy/kosteusvoide -klassisen lihashieronnan (tuoksuton) Rentoudu tunti ammattilaisen kosketuksessa. Ovh 75 €. Talviaikana hieronta on tehostettu lämmöllä.


Stressiniskan hieronta
Rentouttava ja miellyttävä käsittely pään, niskan ja hartioiden alueille. Hoito sisältää lymfa- ja klassista hierontaa sekä akupisteiden käsittelyä. Talvikautena käsitttely tehostettu lämmöllä. Erinomainen hoito mm. näyttöpäätetyötä tekeville. Ovh 45 €.


Classic hieronta 30 min
Piristä päivääsi! Rentouttava lihasjännityksia poistava hieronta ylävartalolle tai jaloille. Hieronta-aineena ihoa hyvin kosteuttava ja pehmittävä luomumanteliöljy. Lämpötehoste talvikautena. 
Hierojalla on klassisen hieronnan ammattitutkinto - olet osaavissa käsissä. 
40 € (30 min hieronta-aika. Varaa itsellesi rentoutusaikaa 10 min. lopuksi)


Hoito lihasjännitysten ja -kipujen hoitoon
Erinomainen kivunlievityshoito lihasjännityksiin ja -kipuihin esim. hartia-selkäalueella. Klassinen hieronta yhdistettynä LED-valoon tai TENS -sähköimpulssihoitoon (TENS on fysioterapeuttinen hoitolaite joka lähettää pienitaajuisia sykäyksiä aktivoimaan kehon omia kipua lievittäviä mekanismeja.)
Hoito saa aineenvaihdunnan vilkastumaan, veren kiertämään, lihakset rentoutumaan ja väsymyksen kaikkoamaan. Voimakkuus säädetään asiakaskohtaisesti.
Yhdistelmähoito 80 €. Käyntiaika 60 min.


Selän ihonhoito
hoidon kohteena esim. 
- ihon kuivuus ja kutina
- mustapäät tai finnit
- aknearvet
Kirjoita nettiajanvarauksen Viesti-kenttään mitä iho-ongelmaa on tarkoitus hoitaa. Hinta määräytyy käytettyjen hoitotuotteiden ja -laitteiden mukaan. Esim. huokosten syväpuhdistushoito 80 €.Kiinnostaako sinua kokonaisvaltainen hyvinvointi? 
Kysy ravintovalmennuspalveluistamme!
Joskus on Vaikea itse hahmottaa mikä on pielessä omassa ruokavaliossa kun iho jatkuvasti oireilee tai vatsamakkarat pysyvät piinaavan itsepäisesti vyötäröllä vaikka mitä tekisi.


ravintovalmennus on henkilökohtainen ja tavoitteenmukainen ruokavalio-ohjaus. Siinä kartoitetaan ensin lähtötilanteesi. Nykyisen ruokavaliosi analyysin perusteella saat selkeät ohjeet ravitsemuksesi ongelmakohtien parantamiseen. 


Tämä valmennus on ennenkaikkea yksilöllinen ja luotettava sillä se perustuu tieteelliseen tutkimusnäyttöön ravinnon vaikutuksista ihmisen kehoon.Wellness Sari Holopainen Oy, Ihonhoitokeskus, Kauppakatu 23 B, Jyväskylä, Puh. 040 518 3918