Kasvohoito                

Kosmetologin asiantuntemuksella näkyvät hoitotulokset naisille ja miehille.

BioDerm Medical -kasvohoidot

Bio = biologisesti vaikuttavat
Derm = dermis, ihoidenttinen
Medical = tieteellisesti todistetut vaikuttavat raaka-aineet ja LED-valohoitolaite


BD Medical on puhtaasti kotimainen ihonhoitosarja, joka perustuu korkealaatuisuuteen ja tehokkuuteen. Bioaktiiviset ainesosat antavat näkyviä hoitotuloksia ja niissä on hyvä siedettävyys. Jokainen hoito on yksilöllisesti räätälöity sillä monitehotuotteita ja erilaisia hoitomenetelmiä voidaan yhdistellä tarpeiden mukaan. Lääketieteessä laajasti tutkittu, ihoa tehokkaasti uudistava LED-valohoitolaite täydentää kasvohoidot antaen upeita tuloksia joka kerta. 

Hemmottelevat peruskasvohoidot ja ratkaisut iho-ongelmiin kuten
* ikääntyvä iho
* epäpuhdas rasvainen iho tai akne
* kuiva tai atooppinen iho
* herkkä / couperosaiho
* rosacea / ruusufinni
* pigmenttihäiriöinen iho

Kuvassa Ihonhoitokeskuksen rauhallinen ja yksityinen hoitopiste.

UltraäänikasvohoitoUltraäänellä miellyttävä ihon kuorinta ja syväpuhdistus sekä tehoaineiden imeytys.
Hoitoon voidaan yhdistää tarpeen mukaan esim. mekaaninen ihonpuhdistus mustapäille tai ripsien ja kulmien kestovärjäykset.

Kemialliset kuorinnat
Kemiallisia hedelmähappokuorintoja on eri vahvuisia joista valitaan parhaiten ihon kuntoon sopiva. Miedoimmalla kuorinnalla kirkastetaan tummaa silmänympärysihoa ja kuoritaan herkkää ihoa turvallisesti ilman toipumisaikoja. Voimakkaammilla kuorinnoilla saadaan tasoitettua ihon pintaryppyjä ja epätasaista väriä tai vaalennettua arpia. Tuloksena sileä ja raikkaan sävyinen, heleä iho. Kemialliset kuorinnat sopivat myös epäpuhtaan ihon hoitoon. Kemiallisten kuorintojen vaikutusta tehostamme tarvittaessa LED-kirkasvalohoidolla ja ultraäänellä. Käsittelyt aikaansaavat iholla tehokkaan ja turvallisen uudistumisprosessin. 

Hoitotuotteet valitaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan joten jokainen hoito on uniikki. Fotodynaaminen LED-valohoitolaite täydentää hoidon ja takaa parhaat tulokset. Hoidon vaikutuksia tehostetaan naamioilla, joiden aktiiviaineet imeytetään ihoon rentouttavalla hieronnalla.

LED-valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia ja lääketieteellisesti tutkittuja. Hoidot sopivat erityisesti häivyttämään ikääntymisen merkkejä, aknea ja ihon värivirheitä.
Puhdas biomedikaalinen monitehosarja parhaisiin hoitotuloksiinIhonhoitokeskuksessa on käytössä suomalainen BioDerm Medical -tuotesarja. Se on puhtaita bioaktiivisia raaka-aineita sisältävä monitehosarja.

Puhdas ja turvallinen hoitosarjamme ei sisällä iholle vieraita tai haitallisia ainesosia kuten mineraaliöljyjä, silikoneja, parabeeneja, synteettisiä ja ihoa ärsyttäviä säilöntäaineita tai hajusteita. Tuotteiden tuoksu on puhdas, raikas ja ihotuntemus ainutlaatuisen vaikuttava. Tuotteiden hinta-laatusuhde on erittäin hyvä.

Tutustu tuotevalikoimaan täältä.  


   


LED-valoterapia

bd Medical -kasvohoitoon sisältyy uusi ainutlaatuinen valoterapia, jossa photodynaaminen valohoitolaite vaikuttaa asiakkaan ihon tarpeen mukaan valitun valon taajuudella. 

630 nm aallonpituudella (punainen) vaikutetaan ryppyjen ja juonteiden tasoittumiseen, ihon värin tasoittumiseen, kollageenin, elastiinin tuotannon ja ihon fibroblastisolujen aktivoitumiseen hidastaen ihon vanhenemista. Valoterapia aktivoi lymfanestekiertoa ja soluenergiaa.

415 nm aallonpituus (sininen) sopii couperosaihon hoitoon, vähentämään kasvojen punoitusta tai tummuutta silmänalusilla. Antiseptinen vaikutus.

420 nm on tehokas (violetti) terapiavalo aknen (lievä tai keskivaikea), aknearpien ja rasvaisen ihon hoitoon. Nopeuttaa leikkausarpien paranemista. Suosittelemme esteettiskirurgisen leikkauksen yhteydessä (ennen ja jälkeen toimenpiteen) tehtäväksi lymfahierontaa ja valoterapiaa.     

Lämpimästi tervetuloa valoterapian sisältäviin erikoiskasvohoitoihin Ihonhoitokeskukseen! Bioderm medical -erikoishoitoja ja LED-valoterpiaa tarjoaa Jyväskylässä yksinoikeudella Ihonhoitokeskus.

Lue mielenkiintoinen asiakastarina BioDerm Medicalin hoitotehosta atooppisen ihon kuntouttamisessa normaaliksi. Blogiin pääset tästä linkistä  http://kaunotarhirvio.blogspot.fi/    

bd Medical -kasvohoidot räätälöidään jokaiselle asiakkaalle ihon tarpeiden mukaan. Hoitojen hinnat ovat alkaen 80 euroa.

Terveen ja nuorekkaan ihon saavuttaminen on nyt käsiesi ulottuvilla suomalaisen ammattihoitosarjan avulla. 


     Suosittu kasvojen kiinteytyshoito Ditelle Face lift 40+
 
Hoidon vaikutus näkyy virkeämpänä kasvojen ilmeenä. Kudosten aineenvaihdunta ja verenkierto virkistyy - kasvot ovat hoidon jälkeen nuorekkaan elinvoimaiset. Laitteen antama stimulaatiovirta tuntuu kevyesti, mutta ei ole kivulias.

"Veitsetön Face lift" kasvojen kohotuskäsittely kestää noin 20 min. ja se antaa parhaimman hoitotuloksen kasvohoitoon yhdistettynä samalla hoitokerralla. Pidempikestoiset hoitotulokset saavutetaan sarjahoidolla, jonka pituus riippuu asiakkaan kasvolihasten alkutilanteesta.


Erikoiskasvohoitojamme ovat mm. mikroneulaus ja couperosaihon radiofrekvenssihoito, joista lisätietoja seuraaalla sivulla.
   
Lisää erilaisia kasvohoitovaihtoehtoja ja hintatietoja nettiajanvarauksen hoitolistauksessa.

Kasvohieronnat ja lymfahoito

Hallitsen erilaisia kasvohierontatekniikoita asiakkaan tarpeiden mukaan. Suosituimpia ovat 
akupistepaineluhieronta ja lymfahieronta. 

Lymfahoitoa käytetään 
 
- turvotusten poistoon ja ehkäisyyn
 
- silmäpussien ja tummien silmänympärysten hoitoon
- akne, rosacea ja couperosa ihoille
- punoittavalle ja herkälle iholle
- nopeuttamaan kasvoleikkauksista toipumista (arpien paraneminen nopeutuu)
- ihon vanhenemisilmiöiden ehkäisyyn (solujen uusiutuminen nopeutuu,
kudosten elastisuus paranee)
- unettomuuden ja stressin hoitoon
Lymfahieronta on miellyttävän kevyttä, käsin toteutettua hierontaa. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että lymfahieronta vaikuttaa parasympaattiseen hermostoon. Vaikutus on rauhoittava ja syvästi rentouttava. Myös lymfasuoniston uusiutuminen nopeutuu kirurgisten toimenpiteiden jälkeen. Lymfahoidon voi yhdistää kaikkiin kasvohoitoihin. Erityisen hyviä hoitotuloksia olemme saaneet lymfan ja LED-valoterapia -yhdistelmähoidosta.

Lue  asiantuntijan vinkit kauneudenhoitoon. Anna-lehden  toimittajan haastateltavana SKY-kosmetologi Sari Holopainen Tekstiin tästä.
 
  

Wellness Sari Holopainen Oy, Ihonhoitokeskus, Kauppakatu 23 B, Jyväskylä, Puh. 040 518 3918