Kasvohoito ja ihonpuhdistushoito
- tehokkuutta ihonhoitoon

Kosmetologin asiantuntemuksella näkyvät hoitotulokset naisille ja miehille.

Ainutlaatuiset BioDerm Medical -kasvohoidot Jyväskylässä vain Ihonhoitokeskuksesta

Bio = biologisesti vaikuttavat
Derm = dermis, ihoidenttinen
Medical = tieteellisesti todistetut vaikuttavat raaka-aineet ja LED-valohoitolaite


BD Medical on puhtaasti kotimainen ihonhoitosarja, joka perustuu korkealaatuisuuteen ja tehokkuuteen. Bioaktiiviset ainesosat antavat näkyviä hoitotuloksia ja niissä on hyvä siedettävyys. Jokainen hoito on yksilöllisesti räätälöity sillä monitehotuotteita ja erilaisia hoitomenetelmiä voidaan yhdistellä tarpeiden mukaan. Lääketieteessä laajasti tutkittu, ihoa tehokkaasti uudistava LED-valohoitolaite täydentää kasvohoidot antaen upeita tuloksia joka kerta. 

Hemmottelevat peruskasvohoidot ja ratkaisut iho-ongelmiin kuten
* ikääntyvä iho
* epäpuhdas rasvainen iho tai akne
* kuiva tai atooppinen iho
* herkkä / couperosaiho
* rosacea / ruusufinni
* pigmenttitummentumien hoito

 Kuvassa Ihonhoitokeskuksen rauhallinen ja yksityinen hoitopiste.
UltraäänikasvohoitoUltraäänellä miellyttävä ihon kuorinta ja syväpuhdistus sekä tehoaineiden imeytys.
Hoitoon voidaan yhdistää LED-valoterapia ja kasvolihaksia kiinteyttävä Ditelle-laitehoito tai ripsien ja kulmien kestovärjäys. 
 Kemialliset kuorinnat

Kemiallisia hedelmähappokuorintoja on eri vahvuisia joista valitaan parhaiten ihon kuntoon sopiva. Miedoimmalla kuorinnalla kirkastetaan tummaa silmänympärysihoa ja kuoritaan herkkää ihoa turvallisesti ilman toipumisaikoja. Voimakkaammilla kuorinnoilla saadaan tasoitettua ihon pintaryppyjä ja epätasaista väriä tai vaalennettua arpia. Tuloksena sileä ja raikkaan sävyinen, heleä iho. Kemialliset kuorinnat sopivat myös epäpuhtaan ihon hoitoon. Kemiallisten kuorintojen vaikutusta tehostamme tarvittaessa LED-kirkasvalohoidolla ja ultraäänellä.  Käsittelyt aikaansaavat iholla tehokkaan ja turvallisen uudistumisprosessin. 

Hoitotuotteet valitaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan joten jokainen kasvohoito on uniikki. Fotodynaaminen LED-valohoitolaite täydentää hoidon ja takaa parhaat tulokset. Hoidon vaikutuksia tehostetaan naamioilla, joiden aktiiviaineet imeytetään ihoon rentouttavalla hieronnalla.

LED-valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia ja lääketieteellisesti tutkittuja. Hoidot sopivat erityisesti häivyttämään ikääntymisen merkkejä, aknea ja ihon värivirheitä.

Puhdas biomedikaalinen monitehosarja parhaisiin hoitotuloksiin

 


Puhdas ja turvallinen hoitosarjamme ei sisällä iholle vieraita tai haitallisia ainesosia kuten mineraaliöljyjä, silikoneja, parabeeneja, synteettisiä ja ihoa ärsyttäviä säilöntäaineita tai hajusteita. Tuotteiden tuoksu on puhdas, raikas ja ihotuntemus poikkeuksellisen miellyttävä. 

Tutustu kotikäyttöön saatavissa olevaan tuotevalikoimaan  täältä.   


LED-valoterapia

bd Medical -kasvohoitoon sisältyy uusi valoterapia, jossa photodynaaminen valohoitolaite vaikuttaa asiakkaan ihon mukaan valitun valon taajuudella. 

630 nm aallonpituudella (punainen) vaikutetaan ryppyjen ja juonteiden tasoittumiseen, ihon värin tasoittumiseen, kollageenin, elastiinin tuotannon ja ihon fibroblastisolujen aktivoitumiseen hidastaen ihon vanhenemista. Valoterapia aktivoi lymfanestekiertoa ja soluenergiaa.

415 nm aallonpituus (sininen) sopii couperosaihon hoitoon, vähentämään kasvojen punoitusta tai tummuutta silmänalusilla. Antiseptinen vaikutus.

420 nm on tehokas (violetti) terapiavalo aknen (lievä tai keskivaikea), aknearpien ja rasvaisen ihon hoitoon. Nopeuttaa leikkausarpien paranemista. Suosittelemme esteettiskirurgisen leikkauksen yhteydessä (ennen ja jälkeen toimenpiteen) tehtäväksi lymfahierontaa ja valoterapiaa.      


Lue mielenkiintoinen asiakastarina BioDerm Medicalin hoitotehosta atooppisen ihon kuntouttamisessa normaaliksi. Blogiin pääset tästä linkistä    http://kaunotarhirvio.blogspot.fi/     


Kasvojen kiinteytyshoito Ditelle face lift
 
Hoidon vaikutus näkyy virkeänä kasvojen ilmeenä ja kimmoisena ihona. Kudosten aineenvaihdunta ja verenkierto virkistyy - kasvot ovat hoidon jälkeen nuorekkaan elinvoimaiset. Laitteen antama stimulaatiovirta tuntuu kevyesti, mutta ei ole kivulias.

"Veitsetön Face lift" kasvojen kohotuskäsittely kestää noin 20 min. ja se antaa parhaimman hoitotuloksen kasvohoitoon yhdistettynä samalla hoitokerralla. Pidempikestoiset hoitotulokset saavutetaan sarjahoidolla, jonka pituus riippuu asiakkaan kasvolihasten alkutilanteesta.


Erikoiskasvohoitojamme ovat mm. mikroneulaus ja couperosaihon radiofrekvenssihoito , joista lisätietoja omalla sivullaan.
   
Lisää erilaisia kasvohoitovaihtoehtoja ja hintatietoja nettiajanvarauksen hoitolistauksessa.

Kasvohieronnat ja lymfahoito

Hallitsen erilaisia kasvohierontatekniikoita asiakkaan tarpeiden mukaan. Suosituimpia ovat 
akupistepaineluhieronta ja lymfahieronta. 

Lymfahoitoa käytetään 
 
- turvotusten poistoon ja ehkäisyyn
 
- silmäpussien ja tummien silmänympärysten hoitoon
- akne, rosacea ja couperosa ihoille
- punoittavalle ja herkälle iholle
- nopeuttamaan kasvoleikkauksista toipumista (arpien paraneminen nopeutuu)
- ihon vanhenemisilmiöiden ehkäisyyn (solujen uusiutuminen nopeutuu,
kudosten elastisuus paranee)
Lymfahieronta on miellyttävän kevyttä, käsin toteutettua hierontaa. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että lymfahieronta vaikuttaa parasympaattiseen hermostoon. Vaikutus on rauhoittava ja syvästi rentouttava. Myös lymfasuoniston uusiutuminen nopeutuu kirurgisten toimenpiteiden jälkeen. Lymfahoidon voi yhdistää kaikkiin kasvohoitoihin. 
Lue  asiantuntijan vinkit kauneudenhoitoon. Anna-lehden  toimittajan haastateltavana SKY-kosmetologi Sari Holopainen Tekstiin tästä.
 
  

LED-valoterapia 

LED-valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia ja lääketieteellisesti tutkittuja valohoitoja.   Maagisena valona” tunnettu fotodynaaminen LED-valohoitolaitehoito on nopea ja tehokas erityisesti häivyttämään vanhenemisen merkkejä, aknea ja ihon värivirheitä. Hoidettavan ihon mukaan valittujen fotonien avulla stimuloidaan ihon alempia kerroksia. Laite siirtää valoenergiaa soluenergiaksi joka nopeuttaa solujen kasvua ja verenkiertoa, stimuloi kollageeniproteiinien tuotantoa ja lisää ihon kimmoisuutta.  Parhaisiin tuloksiin päästään sarjahoidoilla, joita voidaan tehdä 1-2 kertaa viikossa 4-8 kertaa. Lisää tietoa tästä uutuushoidosta on bd medical- tuoteinfon jälkeen tällä sivulla. Hehkua ja elinvoimaa ihollesi tieteen todistamilla vaikuttavilla aineilla

Ihonhoitokeskuksessa on käytössä uusi suomalainen BioDerm Medical -tuotesarja. Se on puhtaita bioaktiivisia raaka-aineita sisältävä monitehosarja.

Hoitotuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa erityisesti ikääntyvälle, herkälle, kuivalle, atooppiselle tai rasvaiselle ja epäpuhtalle iholle.

Säilyttääksemme ihon nuorekkuuden ja heleyden tarvitsemme joka päivä paitsi ravinnosta myös ulkoisesti iholle käytettynä ihoa ravitsevia A, C ja B-vitamiineja sekä muita antioksidantteja ja ihon kantasolujen toimintaa vahvistavia bioaktiivisia hoitotuotteita.

Ihoa uudistavat kosmetologihoidot, kuten BioDerm Medial -happokuorinnat, korjaavat tehokkaasti ihon toimintahäiriöitä. Kasvohoidot ovat hellävaraisia ja ne toteutetaan ilman ihoärsytystä tai toipumisaikoja. Ihonhoitokeskuksessa on tehty menestyksellä erilaisia hapotushoitoja ja kemiallisia kuorintoja jo kymmenen vuoden ajan. 

Tutustu tuotevalikoimaan täältä.  
LED-valoterapia


Lämpimästi tervetuloa!

Varaa nyt aika nettiajanvarauksestamme tai soita 040 5183918. Soittopyynnön voi jättää myös tekstiviestillä em. numeroon.


Wellness Sari Holopainen Oy, Ihonhoitokeskus, Kauppakatu 23 B, Jyväskylä, Puh. 040 518 3918