LED-valoterapia 

LED-valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia ja lääketieteellisesti tutkittuja valohoitoja.   Maagisena valona” tunnettu fotodynaaminen LED-valohoitolaitehoito on nopea ja tehokas erityisesti häivyttämään vanhenemisen merkkejä, aknea ja ihon värivirheitä. Hoidettavan ihon mukaan valittujen fotonien avulla stimuloidaan ihon alempia kerroksia. Laite siirtää valoenergiaa soluenergiaksi joka nopeuttaa solujen kasvua ja verenkiertoa, stimuloi kollageeniproteiinien tuotantoa ja lisää ihon kimmoisuutta.  Parhaisiin tuloksiin päästään sarjahoidoilla, joita voidaan tehdä 1-2 kertaa viikossa 4-8 kertaa. Lisää tietoa tästä uutuushoidosta on bd medical- tuoteinfon jälkeen tällä sivulla. 


Puhdas biomedikaalinen monitehosarja parhaisiin hoitotuloksiin


Hehkua ja elinvoimaa ihollesi tieteen todistamilla vaikuttavilla aineilla

Ihonhoitokeskuksessa on käytössä uusi suomalainen BioDerm Medical -tuotesarja. Se on puhtaita bioaktiivisia raaka-aineita sisältävä monitehosarja.

Hoitotuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa erityisesti ikääntyvälle, herkälle, kuivalle, atooppiselle tai rasvaiselle ja epäpuhtalle iholle.

Säilyttääksemme ihon nuorekkuuden ja heleyden tarvitsemme joka päivä paitsi ravinnosta myös ulkoisesti iholle käytettynä ihoa ravitsevia A, C ja B-vitamiineja sekä muita antioksidantteja ja ihon kantasolujen toimintaa vahvistavia bioaktiivisia hoitotuotteita.

Ihoa uudistavat kosmetologihoidot, kuten BioDerm Medial -happokuorinnat, korjaavat tehokkaasti ihon toimintahäiriöitä. Kasvohoidot ovat hellävaraisia ja ne toteutetaan ilman ihoärsytystä tai toipumisaikoja. Ihonhoitokeskuksessa on tehty menestyksellä erilaisia hapotushoitoja ja kemiallisia kuorintoja jo kymmenen vuoden ajan. 

Puhdas ja turvallinen hoitosarjamme ei sisällä iholle vieraita tai haitallisia ainesosia kuten mineraaliöljyjä, silikoneja, parabeeneja, synteettisiä ja ihoa ärsyttäviä säilöntäaineita tai hajusteita. Tuotteiden tuoksu on puhdas, raikas ja ihotuntemus ainutlaatuisen vaikuttava. Tuotteiden hinta-laatusuhde on erittäin hyvä (19 - 118 euroa / tuote).

Tutustu tuotevalikoimaan täältä.  
LED-valoterapia

bd Medical -kasvohoitoon sisältyy uusi ainutlaatuinen valoterapia, jossa photodynaaminen valohoitolaite vaikuttaa asiakkaan ihon tarpeen mukaan valitun valon taajuudella. 

630 nm aallonpituudella (punainen) vaikutetaan ryppyjen ja juonteiden tasoittumiseen, ihon värin tasoittumiseen, kollageenin, elastiinin tuotannon ja ihon fibroblastisolujen aktivoitumiseen hidastaen ihon vanhenemista. Valoterapia aktivoi lymfanestekiertoa ja soluenergiaa.

415 nm aallonpituus (sininen) sopii couperosaihon hoitoon, vähentämään kasvojen punoitusta tai tummuutta silmänalusilla. Antiseptinen vaikutus.

420 nm on tehokas (violetti) terapiavalo aknen (lievä tai keskivaikea), aknearpien ja rasvaisen ihon hoitoon. Nopeuttaa leikkausarpien paranemista. Suosittelemme esteettiskirurgisen leikkauksen yhteydessä (ennen ja jälkeen toimenpiteen) tehtäväksi lymfahierontaa ja valoterapiaa. 

Lämpimästi tervetuloa valoterapian sisältäviin erikoiskasvohoitoihin Ihonhoitokeskukseen!  Bioderm medical -erikoishoitoja ja LED-valoterpiaa tarjoaa Jyväskylässä yksinoikeudella Ihonhoitokeskus.

Lue mielenkiintoinen asiakastarina BioDerm Medicalin hoitotehosta atooppisen ihon kuntouttamisessa normaaliksi. Jeemin blogiin pääset tästä linkistä   http://kaunotarhirvio.blogspot.fi/

bd Medical -kasvohoidot räätälöidään jokaiselle asiakkaalle ihon tarpeiden mukaan. Hoitojen hinnat ovat alkaen 80 euroa.

Terveen ja nuorekkaan ihon saavuttaminen on nyt käsiesi ulottuvilla suomalaisen ammattihoitosarjan avulla. 


Wellness Sari Holopainen Oy, Ihonhoitokeskus, Kauppakatu 23 B, Jyväskylä, Puh. 040 518 3918