Mikroneulaus ja couperosaihon hoidot        Couperosaihon 

hoitoseloste on alimpana tällä sivulla.


Mikroneulaus (mesoterapia) on noussut suosituimpien ja tehokkaimpien ihonhoitomuotojemme joukkoon.
Sitä on tehty kauneushoitoloissa vuodesta 2004 lähtien. Ihonhoitokeskuksessa saat hoitosarjalla näkyvät ja pitkäkestoiset tulokset ihosi uudistamiseen, sillä käytössämme on mikroneulaushoidon tulosta parantava LED-valohoitolaite.
 
35-vuotiaana ihomme on menettänyt jo noin puolet kollageenistaan. Mikroneulauksella saavutetaan selkeitä muutoksia ihon uudistumisessa ja vahvistumisessa.
 
Sitä suositellaan monille eri iho-ongelmille, kuten
  • juonteille ja rypyille
  • veltostuneelle iholle
  • auringon vaurioittamalle iholle pigmenttikasaumien hoitoon
  • epätasaiselle, suurihuokoiselle iholle
  • pinnallisille aknearville
  • samean harmaalle iholle aktivoiden ihon aineenvaihdunnan ja ravinteiden tehokkaan imeytymisen
Hoito palauttaa iholle elastisuuden, kiinteyden ja täyteläisyyden turvallisesti ja luonnollisesti. Käsittely tuntuu kevyenä pistelynä, mutta ei ole kivulias. Monet asiakkaat kokevat rullalla sivellen tehdyn mikroneulauksen miellyttävänä tehohierontana.       

Mitä mikroneulauksessa tapahtuu?

Hoidossa tuotetaan ihoon tuhansia mikroskooppisen pieniä kanavia. Tällöin saadaan aikaan vaikuttavien hoitoaineiden tehokas imeytyminen sekä ihon uudistumisprosessin käynnistyminen kollageenin tuotannon aktivoiduttua kuudessa viikossa. Iho uudistuu ja korjaa itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Neulaus on kivuton ja iho voidaan tarvittaessa puuduttaa. Mikroneulaushoidossa ihoon imeytetään rullauksen yhteydessä puhdas, säilöntäaineeton BTB13- tehoseerumi, jolla saadaan aikaan ihon kantasolujen aktivoituminen ja ihon uudistumisen käynnistyminen.

Mikroneulaus sarjahoitona

Haluttujen tulosten saavuttamiseksi on välttämätöntä suorittaa hoitosarja, sillä hoidoilla on kumulatiivinen vaikutus. Ihon kunto paranee ja vahvistuu 6 kuukautta hoitosarjan jälkeen. Hoito toistetaan viikoittain tai kuukausittain yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaan. Parhaisiin tuloksiin tarvitaan yleensä neljän tai kuuden mikroneulaushoidon sarja.
 
Hoito kestää keskimäärin 45 min. josta 10 minuuttia käytetään itse mikroneulaukseen. 
Hoidon jälkeen iho tuntuu lämpimältä ja saattaa myös hieman punoittaa. Iho toipuu hoidosta nopeasti, yleensä jo muutamassa tunnissa täysin. Käytämme Ihonhoitokeskuksessa 0,5 ja 1 mm pituisia titaanineulausrullia, joista valitsemme asiakkaan ihon tarpeiden mukaisen rullan. Teemme mikroneulausta kasvojen, kaulan, rinnan yläosan ja kädenselkien ihonhoitoon.
 
Kysy lisätietoja ja tarjous hoitolastamme. Olet tervetullut myös veloituksettomaan konsultaatioon ennen hoitoajan varaamista.Couperosa-ihonhoito

Punoittavan ja herkän ihon hoidossa olemme saaneet hyviä hoitotuloksia käyttämällä eri menetelmiä: radiofrekvenssi, LED-valoterapia ja / tai stimulaatiovirtaa tuottava Ditelle-hoitolaite.


Couperosa on hiusverisuonten laajentumisesta johtuvaa punakkuutta iholla.
Ihossa voi näkyä ns. katkenneita verisuonia. Sitä esiintyy yleisimmin kuivassa ja herkässä ihossa, jonka hiussuonet ovat rakenteeltaan heikot. Paikkana yleisimmin posket, nenänpielet ja leuka.
 
Ihonhoitokeskuksessa on kahdeksan vuoden kokemus couperosan ja rosacean erikoishoidosta, joka sisältää nykyaikaista huipputeknologiaa edustavan hoidon radiofrekvenssilaitteella laajentuneisiin pintaverisuoniin.
 
Hoitojen tulos on yleensä erittäin hyvä ja ihon punoittava kirjavuus vähenee selvästi. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä vähentyneeseen tarpeeseen peittävien meikkien käytössä.
Kertaalleen hoidetut suonet eivät tule takaisin näkyviin, mutta on mahdollista että uusia hoidettavia suonia muodostuu myöhemmin. Perinnöllistä taipumusta punoitukseen ei voida täysin poistaa.

Asiakaspalaute pintaverisuonien radiofrekvenssihoidosta:

"Nenänpielet ja poskipäät on mukavasti vaalentuneet, joten kyllä verisuonihoidosta apua oli.

Hoitotuotteet ovat erittäin hyviä, olen nyt pari viikkoa käyttänyt näitä, iho on aivan eri tuntuinen, ei kiristä ja kutina on poissa - ihanaa!

Ja muutenkin näytän jo iholtani aika kivalta, kuulakkaalta, uusia näppylöitäkään  ei ole ilmaantunut. Olen ollut suosittelemiisi tuotteisiin tosi tyytyväinen!" Pirjo Viitala, Jyväskylä


 
Iho, jossa näkyy selvästi erottuvia laajentuneita pintaverisuonia, tarvitsee useamman hoitokäsittelyn noin kolmen viikon välein. Toimenpide kestää yleensä 5-10 min. Hoidon tekeminen tuntuu kevyenä pistelynä. Laite on CE-medical sertifioitu ja hoidon tehokkuus perustuu radiofrekvenssiin. Käyttämämme neulat ovat kooltaan 0,07 mm eli arpia tai muita haitallisia sivuvaikutuksia ei ole. 
 
Hoidon hintaan vaikuttaa tehtävän hoidon laajuus eli  kesto ajallisesti.
Alkaen hinta pieni ihoalue 85 €. Hoitoa tehdään paikallisesti sekä kasvoille että vartalolle laajentuneisiin pintakapillaareihin ja punaisten pistemäisten verisuonien poistoon.
Poistamme laitteella myös varsiluomia esim. kaulan alueelta.


 

Couperosaa aiheuttavat tekijät

 
Perinnöllisen couperosa-taipumuksen lisäksi ihon kuntoon vaikuttavat auringon säteily, pakkanen ja viima, kylmän ja kuuman vaihtelut, ihon hoitamattomuus tai vääränlainen hoito, mekaaninen rasitus kuten voimakas pesu, kuorinta ja hieronta, kova stressi tai sosiaalisesti jännittävät tilanteet, rankka liikunta, mausteiset ja tuliset ruoat ja juomat, runsas alkoholi, tupakka ja tietyt lääkeaineet kuten kortisoni.
 
Avainasemassa ovat terveelliset elämäntavat, ihon suojaaminen ja hyvä kotihoito. Saat laadukkaat couperosatuotteet ja neuvot Ihonhoitokeskuksesta.
 
  
 
 

 

Wellness Sari Holopainen Oy, Ihonhoitokeskus, Kauppakatu 23 B, Jyväskylä, Puh. 040 518 3918