Wellness
hieronnat ja vartalohoidot

Tervetuloa rentoutumaan!

Kasvolymfa

Nestekiertoa vilkastuttava rentouttava lymfaterapia eli lymfahieronta käsin. Hoitoalueena pää (erityisesti kasvot), niska, kaula ja rintakehä. Kirjoita Viesti-kenttään jos tarvitset kauneusleikkauksen ennen/jälkeen "kirurginen lymfahoito".
Hinta 60 €. Vartalolymfaan yhdistettynä lyhyempi kasvolymfa 45 €.

Vartalolymfa

Lymfahieronta on kevyttä, pumppaavaa hierontaa iholle. Vartalon lymfahieronta tuo helpotusta sarjahoitona mm. turvotukseen, selluliittiin, erilaisiin iho-ongelmiin. lihasjännityksiin ja stressistä johtuviin univaikeuksiin. Vaihtohtoina ovat manuaalinen lymfa ja koneellinen lymfa. Käyntiaika 60 min ovh 70 €. 

Selluliittihoito vartalon ongelmakohtiin

Keskitymme selluliittihoidoissa kuona-aineiden poistoon ihonalaiskudoksesta. Tieteellisten tutkimusten mukaan lymfanestekiertoa aktivoi tehokkaasti interferenssivirta ja punainen LED-valoterapia. Hoitojakso suunnitellaan yksilöllisesti. 

Stress relief rentoutushoito hieronnalla

Rentouttava vartalon hierontakäsittely joka sisältää ihon hoidon: miellyttävän kuivaharjakuorinnan ja luomumanteliöljy/kosteusvoide -klassisen lihashieronnan (tuoksuton) Rentoudu tunti ammattilaisen kosketuksessa. Ovh 75 €. Talviaikana hieronta on tehostettu lämmöllä.


Stressiniskan hieronta

Rentouttava ja miellyttävä käsittely pään, niskan ja hartioiden alueille. Hoito sisältää lymfa- ja klassista hierontaa sekä akupisteiden käsittelyä. Talvikautena käsitttely tehostettu lämmöllä. Erinomainen hoito mm. näyttöpäätetyötä tekeville. Ovh 50 €.


Classic hieronta 30 min

Piristä päivääsi! Rentouttava lihasjännityksia poistava hieronta ylävartalolle tai jaloille. Hieronta-aineena ihoa hyvin kosteuttava ja pehmittävä luomumanteliöljy. Lämpötehoste talvikautena. 
Hierojalla on klassisen hieronnan ammattitutkinto - olet osaavissa käsissä. 
40 € (30 min hieronta-aika. Varaa itsellesi rentoutusaikaa 10 min. lopuksi)


Hoito lihasjännitysten ja -kipujen hoitoon

Erinomainen kivunlievityshoito lihasjännityksiin ja -kipuihin esim. hartia-selkäalueella. Klassinen hieronta yhdistettynä LED-valoon tai TENS -sähköimpulssihoitoon (TENS on fysioterapeuttinen hoitolaite joka lähettää pienitaajuisia sykäyksiä aktivoimaan kehon omia kipua lievittäviä mekanismeja.)
Hoito saa aineenvaihdunnan vilkastumaan, veren kiertämään, lihakset rentoutumaan ja väsymyksen kaikkoamaan. Voimakkuus säädetään asiakaskohtaisesti.
Yhdistelmähoito 80 €. Käyntiaika 60 min.


Selän ihonhoito

hoidon kohteena esim. 
- ihon kuivuus ja kutina
- mustapäät tai finnit
- aknearvet
Kysy lisätietoja hoitolasta p. 040 5183918 tai sähköpostilla: sari.ihonhoito(at)gmail.com
Kiinnostaako sinua kokonaisvaltainen hyvinvointi? 
Kysy ravintovalmennuspalveluistamme!
Joskus on Vaikea itse hahmottaa mikä on pielessä omassa ruokavaliossa kun iho jatkuvasti oireilee tai vatsamakkarat pysyvät piinaavan itsepäisesti vyötäröllä vaikka mitä tekisi.


ravintovalmennus on henkilökohtainen ja tavoitteenmukainen ruokavalio-ohjaus. Siinä kartoitetaan ensin lähtötilanteesi. Nykyisen ruokavaliosi analyysin perusteella saat selkeät ohjeet ravitsemuksesi ongelmakohtien parantamiseen. 


Tämä valmennus on ennenkaikkea yksilöllinen ja luotettava sillä se perustuu tieteelliseen tutkimusnäyttöön ravinnon vaikutuksista ihmisen kehoon.Wellness Sari Holopainen Oy, Ihonhoitokeskus, Kauppakatu 23 B, Jyväskylä, Puh. 040 518 3918