IHONHOITO, KARVANPOISTO JA HIERONTAIPL-valoimpulssihoito karvanpoistoon


Suosituin ja pysyvin karvanpoisto kasvojen ja vartalon karvojen poistoon kivuttomasti. Sarjahoitona yleensä 3-8 hoitokertaa asiakkaan alkutilanteesta riippuen. Lue lisätietoja täältä.

LED-valohoidot


Ihonhoitokeskuksen LED-valohoidot ovat lääketieteellisesti tutkittuja ja turvallisia ihon ja hiuspohjan hoitoja. Valon taajuus ja teho valitaan yksilöllisesti, asiakaskohtaisesti.  LED-laitteella hoidetaan mm. ihon ikääntymismuutoksia, aknea, punoitusta (couperosa ja ruufinni / rosacea) ja arpia sekä muita pigmenttimuutoksia. Valoenergia muuntuu ihossa soluenergiaksi. Se nopeuttaa solujen kasvua, verenkiertoa ja stimuloi kollageenin tuotantoa lisäten ihon kimmoisuutta.

3D -kestopigmentointi


Kulmakarvojen 3D-kestopigmentoinnit vankalla ammattitaidolla. Siisti, hyvin kestävä ja luonnollisen näköinen lopputulos. Katso lisätietoja täältä.

Kasvohoidot


Tehokkaat ja turvalliset suomalaiset Bioderm medical -hoidot sopivat naisille ja miehille. Kaikki käsittelyt muokataan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Lisätietoja luettavissa täältä.

Kemiallinen kuorinta


kirkastaa, pehmittää ja tasoittaa ihoa. Yhdistämme kemialliseen kuorintaan LED-valon, jolloin hoidon vaikutus paranee entisestään. Tämä on tehohoito, joka ei vaadi toipumisaikaa eli sopii myös ennen juhlia. Sarjahoitona tehtynä kiinteyttää ihoa ja edesauttaa ihon luonnollisia toimintoja.

Tehokosteuttava kasvohoito


Hoito tekee ihosta täyteläisen, pehmeän ja silkkisen. Bioderm medical luonnonmukaisten kosteuttavien aktiiviaineiden imeytymistä tehostetaan LED-valolla, ultraäänellä tai lymfahieronnalla ihotarpeiden mukaan.

Ultraääni-ihonpuhdistus


Miellyttävä ihon kuorinta ja kivuton syväpuhdistus epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Ultraäänikäsittelyn jälkeen on mahdollista tehdä valko- ja mustapäiden poistoa mekaanisesti tai tehostaa hoidon talinteritystä hillitsevää vaikutusta LED-valolla, jolloin saat nauttia ultrapuhtaasta ihosta pitkään.

Ihon laajentuneiden pintaverisuonien hoito


Turvallinen ja tehokas laitehoito, jonka tuloksena häiritseviksi laajentuneet ihon pintaverisuonet vaalenevat näkyvistä. Sopii myös couperosan ja ruusufinnin hoitoon häivyttämään punoitusta. Hyviä hoitotuloksia jo vuodesta 2007.

Mikroneulaus


Aktivoi ihon luontaista kollageenin tuotantoa ja tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia tai värimuutoksia.

Mikrovirtahoito


Tuloksena ihon kiinteytyminen ja elävöityminen, aineenvaihdunnan elpyminen sekä kasvolihasten rentoutuminen.

Hemmotteluhoito


Silkkaa hemmottelua sinulle, joka arvostat itseäsi tai haluat palkita itsesi mistä tahansa. Hoito sisältää virkistävää puhtautta ja silkkistä kosteutta iholle sekä pitkän nautinnollisen hieronnan kasvoille ja hartioille.

Hiuspohjan hoito ja hiustenkasvun aktivointi


Mark Birch -tuotteiden takana on maailmankuulu hiusten ja hiuspohjan asiantuntija, jolla on 35 vuoden kokemus työskentelystä vakavienkin hiustenlähtötapausten sekä hiuspohjan häiriöiden hoidossa. Tuotteet palauttavat hiuspohjan tasapainon ja aktivoivat hiusten kasvua riippumatta hiustenlähdön tai -ohenemisen syistä. Puhdas, tasapainoinen ja ravittu hiuspohja on lähtökohta kaikille, jotka haluavat saavuttaa terveet sekä vahvat hiukset. Mark Birch -sarja sisältää shampoon, hoitoaineen, hoitotiivisteet sekä ravintolisät, joiden avulla aktivoidaan hiusten kasvua turvallisesti. Lue lisää täältä.

Lymfa


Hierontamuoto turvotuksen poistoon ja ehkäisyyn kasvoille sekä vartalolle. Aktivoi ihon aineenvaihdunta lymfaneste- ja verenkiertoa parantamalla. Yhdistämme tarpeen mukaan manuaaliseen lymfaan nestekiertoa aktivoivan valotaajuuden LED-hoitolaitteella. Erittäin vaikuttava hoitoyhdistelmä ihon ja mielen rentouttamiseen.

Vartalolle vaihtoehtoina ovat manuaalinen lymfa ja koneellinen lymfa. Vartalon lymfahieronta tuo helpotusta sarjahoitona mm. turvotukseen, selluliittiin, erilaisiin iho-ongelmiin. lihasjännityksiin ja stressistä johtuviin univaikeuksiin.

Klassinen hieronta


Naisille ihanteellinen hieronta, jossa rentoudut täydellisesti. Klassinen hieronta pehmittää ja muokkaa lihaksia sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Tavoitteena hyvän olon tunteen lisääminen, ja liikkuvuuden parantaminen tai ylläpitäminen.

Tuotemyynti


Ihosi ja hiustesi tarpeiden mukaisesti suositellut kotihoitotuotteet mm. Bioderm medical ja Mark Birch -sarjat.

Lahjakortit


Ihonhoitokeskuksen lahjakortilla ilahdutat ja annat hyvää oloa. Toimitamme lahjakortteja ensi sijassa sähköpostitse. Tilaukset sari.ihonhoito(at)gmail.com tai puhelimitse 040 5183918.Wellness Sari Holopainen Oy, Ihonhoitokeskus, Kauppakatu 23 B 40, Jyväskylä, Puh. 040 518 3918