Kasvohoito ja ihonpuhdistus

Uutta tehokkuutta BDM-erikoishoidoilla myös iho-ongelmiin kuten akne, rosacea, couperosa ja atopia. 
Ihoa kiinteyttävät anti-age-hoidot aikuisille naisille.

Tule uudistumaan!

 Ainutlaatuiset BioDerm Medical -kasvohoidot Jyväskylässä vain Ihonhoitokeskuksesta

bdm tarkoittaa:
Bio = biologisesti vaikuttavat
Derm = dermis, ihoidenttinen
Medical = tieteellisesti todistetut vaikuttavat raaka-aineet ja LED-valohoitolaite


BD Medical on kotimainen ihonhoitosarja, joka perustuu korkealaatuisuuteen ja tehokkuuteen. Bioaktiiviset ainesosat antavat näkyviä hoitotuloksia ja niissä on hyvä siedettävyys. Jokainen hoito on yksilöllisesti räätälöity sillä monitehotuotteita ja erilaisia hoitomenetelmiä yhdistellään tarpeiden mukaan. Lääketieteessä laajasti tutkittu, ihoa tehokkaasti uudistava LED-valohoitolaite täydentää kasvohoidot antaen upeita tuloksia joka kerta.

Hemmottelevat kasvohoidot ja ratkaisut iho-ongelmiin kuten
* ikääntyvä iho
* epäpuhdas rasvainen iho tai akne
* kuiva tai atooppinen iho
* herkkä / couperosaiho
* rosacea / ruusufinni
* pigmenttitummentumien hoito

Kuvassa Ihonhoitokeskuksen rauhallinen ja yksityinen hoitopiste

Varaa hoitoaika tästä
SOITA 040 5183918
sari.ihonhoito(at)gmail.com


UltraäänikasvohoitoUltraäänellä miellyttävä ihon kuorinta ja syväpuhdistus sekä tehoaineiden imeytys.
Hoitoon voidaan yhdistää LED-valoterapia ja kasvolihaksia kiinteyttävä Ditelle-laitehoito. 
Kemialliset kuorinnat

Kemiallisia hedelmähappokuorintoja on eri vahvuisia joista valitaan parhaiten ihon kuntoon sopiva. Miedoimmalla kuorinnalla kirkastetaan tummaa silmänympärysihoa ja uudistetaan herkkää ihoa hellävaroen. Voimakkaammilla kuorinnoilla saadaan tasoitettua ihon pintaryppyjä ja epätasaista väriä tai vaalennettua arpia. Tuloksena sileä ja raikkaan sävyinen, heleä iho. Kemialliset kuorinnat sopivat myös epäpuhtaan ihon hoitoon. Kuorintojen vaikutusta tehostamme LED-valoterapialla tai ultraäänellä. Käsittelyt aikaansaavat iholla tehokkaan ja turvallisen uudistumisprosessin.

Hoitotuotteet valitaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan jolloin jokainen kasvohoito on uniikki. Lääketieteellisesti tutkittu LED-valohoitolaite täydentää hoidon ja takaa parhaan hoitotuloksen.


Puhdas ja turvallinen hoitosarjamme ei sisällä iholle vieraita tai haitallisia ainesosia kuten mineraaliöljyjä, silikoneja, parabeeneja, synteettisiä ja ihoa ärsyttäviä säilöntäaineita tai hajusteita. Tuotteiden tuoksu on puhdas, raikas ja ihotuntemus poikkeuksellisen miellyttävä.

Tutustu kotikäyttöön saatavissa olevaan tuotevalikoimaan täältä.


LED-valoterapia

bd Medical -kasvohoitoon sisältyy uusi valoterapia, jossa photodynaaminen valohoitolaite vaikuttaa yksilöllisesti valitun valon taajuudella.

630 nm aallonpituudella (punainen) vaikutetaan ryppyjen ja juonteiden tasoittumiseen, ihon värin tasoittumiseen, kollageenin, elastiinin tuotannon ja ihon fibroblastisolujen aktivoitumiseen hidastaen ihon vanhenemista. Valoterapia aktivoi lymfanestekiertoa ja soluenergiaa.

415 nm aallonpituus (sininen) sopii couperosaihon hoitoon, vähentämään kasvojen punoitusta tai tummuutta silmänalusilla. Antiseptinen vaikutus.

420 nm on tehokas (violetti) terapiavalo aknen (lievä tai keskivaikea), aknearpien ja rasvaisen ihon hoitoon. Nopeuttaa leikkausarpien paranemista. Suosittelemme esteettiskirurgisen leikkauksen yhteydessä (ennen ja jälkeen toimenpiteen) tehtäväksi lymfahierontaa ja valoterapiaa.


Lue mielenkiintoinen asiakastarina BioDerm Medicalin hoitotehosta atooppisen ihon kuntouttamisessa normaaliksi. Blogiin pääset tästä linkistä http://kaunotarhirvio.blogspot.fi/


MIKRONEU

LAUS JA

COUPEROSAIHON HOIDOT


Mikroneulaus (mesoterapia) on noussut suosituimpien ja tehokkaimpien ihonhoitomuotojemme joukkoon. Ihonhoitokeskuksessa saat hoitosarjalla näkyvät ja pitkäkestoiset tulokset ihosi uudistamiseen sillä käytössämme on mikroneulaushoidon tulosta parantava LED-valohoitolaite.
 
Mikroneulauksella saavutetaan selkeitä muutoksia ihon uudistumisessa ja vahvistumisessa. Sitä suositellaan monille eri iho-ongelmille, kuten
  • juonteille ja rypyille
  • veltostuneelle iholle
  • auringon vaurioittamalle iholle pigmenttikasaumien hoitoon
  • epätasaiselle, suurihuokoiselle iholle
  • pinnallisille aknearville
  • samean harmaalle iholle aktivoiden ihon aineenvaihdunnan ja ravinteiden tehokkaan imeytymisen
Hoito palauttaa iholle elastisuuden, kiinteyden ja täyteläisyyden turvallisesti ja luonnollisesti. Käsittely tuntuu kevyenä pistelynä, mutta ei ole kivulias. Monet asiakkaat kokevat rullalla sivellen tehdyn mikroneulauksen miellyttävänä tehohierontana.

Mitä mikroneulauksessa tapahtuu?

Hoidossa tuotetaan ihoon tuhansia mikroskooppisen pieniä kanavia. Tällöin saadaan aikaan vaikuttavien hoitoaineiden tehokas imeytyminen sekä ihon uudistumisprosessin käynnistyminen kollageenin tuotannon aktivoiduttua kuudessa viikossa. Iho uudistuu ja korjaa itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Neulaus on kivuton (tuntuu pienenä pistelynä). Mikroneulaushoidossa ihoon imeytetään rullauksen yhteydessä tehoseerumi, jolla saadaan aikaan ihon kantasolujen aktivoituminen ja ihon uudistumisen käynnistyminen.

Mikroneulaus sarjahoitona

Haluttujen tulosten saavuttamiseksi suositellaan hoitosarjaa, sillä hoidoilla on kumulatiivinen vaikutus. Ihon kunto paranee ja vahvistuu 6 kuukautta hoitosarjan jälkeen. Hoito toistetaan viikoittain tai kuukausittain yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaan. Parhaisiin tuloksiin tarvitaan yleensä neljän tai kuuden mikroneulaushoidon sarja.
 
Hoito kestää keskimäärin 45 min. josta 10 minuuttia käytetään itse mikroneulaukseen.Hoidon jälkeen iho tuntuu lämpimältä ja saattaa myös hieman punoittaa. Iho toipuu hoidosta nopeasti, yleensä jo muutamassa tunnissa täysin. 
 
Olet tervetullut myös veloituksettomaan konsultaatioon ennen hoitoajan varaamista. Myös konsultaatioaika on varattavissa nettiajanvarauksestamme.Couperosa-ihonhoito

Punoittavan ja herkän ihon hoidossa olemme saaneet hyviä hoitotuloksia käyttämällä eri menetelmiä: pintaverisuonien poisto radiofrekvenssihoidolla sekä
LED-valoterapia ja stimulaatiovirtaa tuottava Ditelle-hoito couperosan ja rosacean hoidossa.


Couperosa on hiusverisuonten laajentumisesta johtuvaa punakkuutta iholla.
Ihossa voi näkyä ns. katkenneita verisuonia. Sitä esiintyy yleisimmin kuivassa ja herkässä ihossa, jonka hiussuonet ovat rakenteeltaan heikot. Paikkana yleisimmin posket, nenänpielet ja leuka.
 
Ihonhoitokeskuksessa on käytössä couperosan ja rosaceaihon erikoishoitolaite jolla hoidamme turvallisesti ja tehokkaasti laajentuneiden pintaverisuonien poiston.
 
Hoitojen tulos on yleensä erittäin hyvä ja ihon punoittava kirjavuus vähenee selvästi. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä vähentyneeseen tarpeeseen peittävien meikkien käytössä.
Kertaalleen hoidetut suonet eivät tule takaisin näkyviin, mutta on mahdollista että uusia hoidettavia suonia muodostuu myöhemmin. Perinnöllistä taipumusta punoitukseen ei voida täysin poistaa.

Asiakaspalaute pintaverisuonien radiofrekvenssihoidosta:

"Nenänpielet ja poskipäät on mukavasti vaalentuneet, joten kyllä verisuonihoidosta apua oli. Hoitotuotteet ovat erittäin hyviä, olen nyt pari viikkoa käyttänyt näitä, iho on aivan eri tuntuinen, ei kiristä ja kutina on poissa - ihanaa!

Ja muutenkin näytän jo iholtani aika kivalta, kuulakkaalta, uusia näppylöitäkään ei ole ilmaantunut. Olen ollut suosittelemiisi tuotteisiin tosi tyytyväinen!" Pirjo Viitala, Jyväskylä


 
Iho, jossa näkyy selvästi erottuvia laajentuneita pintaverisuonia, tarvitsee useamman hoitokäsittelyn noin kolmen viikon välein. Toimenpide kestää yleensä 5-10 min. Hoidon tekeminen tuntuu kevyenä pistelynä. Laite on CE-medical sertifioitu ja hoidon tehokkuus perustuu radiofrekvenssiin joka hyydyttää käsiteltävät suonet.
 
Hoitoa tehdään paikallisesti sekä kasvoille että vartalolle laajentuneisiin pintakapillaareihin ja punaisten pistemäisten verisuonien poistoon.
Poistamme laitteella myös varsiluomia esim. kaulan alueelta.


Couperosaa aiheuttavat tekijät

 
Perinnöllisen couperosa-taipumuksen lisäksi ihon kuntoon vaikuttavat auringon säteily, pakkanen ja viima, kylmän ja kuuman vaihtelut, ihon hoitamattomuus tai vääränlainen hoito, mekaaninen rasitus kuten voimakas pesu, kuorinta ja hieronta, kova stressi tai sosiaalisesti jännittävät tilanteet, rankka liikunta, mausteiset ja tuliset ruoat ja juomat, runsas alkoholi, tupakka ja tietyt lääkeaineet kuten kortisoni sekä hormonaaliset muutokset.
 
Avainasemassa ovat terveelliset elämäntavat, ihon suojaaminen ja hyvä ihon kotihoito. Saat laadukkaat couperosatuotteet ja neuvot Ihonhoitokeskuksesta.


Kasvojen kiinteytyshoito Ditelle face lift

Hoidon vaikutus näkyy virkeänä kasvojen ilmeenä ja kimmoisena ihona. Kudosten aineenvaihdunta ja verenkierto virkistyy - kasvot ovat hoidon jälkeen nuorekkaan elinvoimaiset. Laitteen antama stimulaatiovirta tuntuu kevyesti, mutta ei ole kivulias.

"Veitsetön Face lift" kasvojen kohotuskäsittely kestää noin 20 min. ja se antaa parhaimman hoitotuloksen kasvohoitoon yhdistettynä samalla hoitokerralla. Pidempikestoiset hoitotulokset saavutetaan sarjahoidolla, jonka pituus riippuu asiakkaan kasvolihasten alkutilanteesta.


Lisää erilaisia kasvohoitovaihtoehtoja ja hintatietoja nettiajanvarauksen hoitolistauksessa.

Kasvohieronnat ja lymfahoito

Hallitsen erilaisia kasvohierontatekniikoita asiakkaan tarpeiden mukaan. Suosituimpia ovat akupistepaineluhieronta, muokkaava ja kiinteyttävä kasvohieronta sekä lymfahieronta.

Lymfahoitoa käytetään
- turvotusten poistoon ja ehkäisyyn
- silmäpussien ja tummien silmänympärysten hoitoon
- akne, rosacea ja couperosa ihoille
- punoittavalle ja herkälle iholle
- nopeuttamaan kasvoleikkauksista toipumista (arpien paraneminen nopeutuu)
- ihon vanhenemisilmiöiden ehkäisyyn (solujen uusiutuminen nopeutuu,
kudosten elastisuus paranee)
Lymfahieronta on miellyttävän kevyttä, käsin toteutettua hierontaa. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että lymfahieronta vaikuttaa parasympaattiseen hermostoon. Vaikutus on rauhoittava ja syvästi rentouttava. Myös lymfasuoniston uusiutuminen nopeutuu kirurgisten toimenpiteiden jälkeen. Lymfahoidon voi yhdistää kaikkiin kasvohoitoihin.
Lue asiantuntijan vinkit kauneudenhoitoon. Anna-lehden toimittajan haastateltavana SKY-kosmetologi Sari Holopainen . Tekstiin tästä.

LED-valoterapia

LED-valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia ja lääketieteellisesti tutkittuja valohoitoja. LED-valohoitolaitehoito on nopea ja tehokas erityisesti häivyttämään vanhenemisen merkkejä, aknea ja ihon värivirheitä. Hoidettavan ihon mukaan valittujen fotonien avulla stimuloidaan ihon alempia kerroksia. Laite siirtää valoenergiaa soluenergiaksi joka nopeuttaa solujen kasvua ja verenkiertoa, stimuloi kollageeniproteiinien tuotantoa ja lisää ihon kimmoisuutta. Parhaisiin tuloksiin päästään sarjahoidoilla, joita voidaan tehdä 1-2 kertaa viikossa 4-8 kertaa. Hehkua ja elinvoimaa ihollesi tieteen todistamilla vaikuttavilla aineilla

Ihonhoitokeskuksessa on käytössä suomalainen BioDerm Medical -tuotesarja. Se on puhtaita bioaktiivisia raaka-aineita sisältävä monitehosarja.

Hoitotuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa erityisesti ikääntyvälle, herkälle, kuivalle, atooppiselle tai rasvaiselle ja epäpuhtalle iholle.

Säilyttääksemme ihon nuorekkuuden ja heleyden tarvitsemme joka päivä paitsi ravinnosta myös ulkoisesti iholle käytettynä ihoa ravitsevia A, C ja B-vitamiineja sekä muita antioksidantteja ja ihon kantasolujen toimintaa vahvistavia bioaktiivisia hoitotuotteita.

Ihoa uudistavat kosmetologihoidot, kuten BDM-happokuorinnat, korjaavat tehokkaasti ihon toimintahäiriöitä. 

Tutustu itsehoitotuotevalikoimaan täältä.
LED-valoterapia


Lämpimästi tervetuloa!

Varaa nyt aika nettiajanvarauksestamme tai soita 040 5183918. Soittopyynnön voi jättää myös tekstiviestillä em. numeroon.


Wellness Sari Holopainen Oy, Ihonhoitokeskus, Kauppakatu 23 B, Jyväskylä, Puh. 040 518 3918