TuotetilausOvatko Ihonhoitokeskuksesta hankkimasi hoitotuotteet loppumassa? Kosmetologisi on suositellut ne ihoanalyysin ja ihosi todellisten tarpeiden mukaisesti. Kauniin ihon salaisuus on kotona tehdyt tehokkaat ihonhoitorutiinit.

Lähetä tuotetilaus tai –tiedustelu sähköpostilla osoitteeseen sari.ihonhoito(at)gmail.com. Voit noutaa tuotteett hoitolasta tai valitsemastasi postin pakettiautomaatista joita on kauppakeskuksissa.

POSTITSE TOIMITUS 

Nopea postitus. Valitsemastasi kauppakeskuksen automaatista saat pitkien aukioloaikojen puitteissa lähetyksen jonottamatta. Toimituskulu on 5-10 euroa. 

NOUTO

Jos pääset noutamaan tuotteet Ihonhoitokeskuksesta, kirjoita tilauksen yhteyteen NOUTO. Ehdota noutoajankohtaa hoitolasta mielellään vuorokausi etukäteen tai varmista soittamalla p. 040 5183918 että hoitola on avoinna. Vastaamme mahdollisimman pian myös viestissä jätettyyn soittopyyntöön.

Toimi näin jos haluat tuotteesi postitettavan:

1. Kirjoita tilaamiesi tuotteiden nimet ja kpl-määrä.

2. Kirjoita vastaanottajan nimi sekä mihin matkapuhelinnumeroon haluat tiedon saapumisviestistä ja lokeronumeron mistä paketti on noudettavissa. Jos haluat noutaa paketin postin palvelunoutopisteestä, mainitse puhelinnumerosi lisäksi postiosoite.

Saat pian tilausvahvistuksen sähköpostiisi, missä on tilatut tuotetiedot hintoineen ja vahvistus postituksesta. 

Wellness Sari Holopainen Oy, Ihonhoitokeskus, Kauppakatu 23 B, Jyväskylä, Puh. 040 518 3918